Despre noi

33Job Sound Recruitment pune la dispozitia clientilor sai servicii de recrutare de personal, consultanta si headhunting  pentru companiile din Romania si din strainatate.

Ne recomanda atat experienta vasta in domeniul recrutarii si al resurselor umane cat si dedicarea si pasiunea cu care ne implicam in fiecare proiect al clientilor nostri.

Ne adresam atat companiilor cat si candidatilor din toate domeniile si industriile, pentru pozitii de la nivel Entry pana la Top Management.

Venim in sprijinul companiilor care doresc sa isi dezvolte afacerea si inteleg faptul ca succesul este aproape garantat atunci cand la baza selectiei oamenilor din organizatie sta asumarea angajamentului ca pentru fiecare pozitie vacanta exista omul potrivit.

Viziunea noastra este sa fim unul dintre cei mai buni furnizori de talente la nivel international oferind servicii de inalta calitate clientilor nostri.

Prin serviciile pe care le oferim, vrem sa ajutam atat organizatiile cat si candidatii sa-si atinga potentialul maxim intr-o piata in continua transformare.